DEURWAARDER VOOR ACCOUNTANTS

In deze dynamische tijden wordt veel van een accountant gevraagd. Dit vraagt om een volledige focus van u. Maar door drukte kunt u soms minder tijd aan uw debiteuren- en incassobeleid gegeven. Dit kan u veel geld kosten en geeft u waarschijnlijk een onrustig gevoel. Onnodig wanneer u ervoor kiest om dit uit te besteden.

Debiteurenbeheer voor accountants

Wanneer u uw debiteuren- en incassobeleid door ons laat verzorgen, dan bespaart u tijd en krijgt u financiële rust. Herkent u het motto ‘doen waar je goed in bent’? U houdt zich bezig met uw werkzaamheden als accountant, waarbij u verder geen omkijken heeft naar uw debiteurenbeheer. Die zorg nemen wij voor u uit handen.

Incassospecialist voor uw debiteuren

Bij Roelands gerechtsdeurwaarders en incasso werken we op een persoonlijke manier. We adviseren u op het gebied van overeenkomsten, contracten en het vastleggen van de benodigde gegevens die nodig zijn om eventueel in een later geschil met een klant te kunnen gebruiken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten als incassospecialist en gerechtsdeurwaarder voor accountants.

Landelijk bevoegd

Inmiddels werken we al ruim tien jaar voor diverse diverse accountantskantoren in het zuidwesten van Nederland. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking en bent u verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam wordt verricht. Voor al onze werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

Lees meer over onze werkwijze of neem vrijblijvend contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?