GERECHTSDEURWAARDER

Roelands Gerechtsdeurwaarder en incasso helpt u bij het innen van openstaande gelden. Soms is het inschakelen van een incassobureau niet voldoende om openstaande facturen geïncasseerd te krijgen. Een logische vervolgstap is dan om een gerechtelijke procedure op te starten. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Zo blijft uw vordering in handen van dezelfde partij en blijft u contact houden met dezelfde contactpersonen.

Deurwaarder
inschakelen

Openstaande vorderingen zijn slecht voor uw liquiditeit. Door drukte wordt vaak het debiteuren- en incassobeleid vergeten. Dit kan u veel geld kosten en geeft u waarschijnlijk een onrustig gevoel. Onnodig wanneer u ervoor kiest om dit uit te besteden aan een gerechtsdeurwaarder. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijf of organisatie.

Wij zijn goed bekend met het feit dat er veel mensen met schulden zijn. Een gerechtelijke procedure is niet altijd is te voorkomen. Zo’n gerechtelijk traject starten we pas op, nadat we met u samenspraak hebben gehad en na een gedegen bestudering van de juridische en financiële risico’s. Tijdens deze procedure staan wij u bij als gemachtigde.

Gevolgen uitspraak

Na de uitspraak van de rechter wordt dit vonnis door ons betekend aan uw debiteur. Gaat deze dan nog niet tot betaling over?

Dan volgt tenuitvoerlegging van het vonnis door middel van beslag op de roerende en onroerende zaken, bankbeslag, loonbeslag of derdenbeslag. Ook dit kunnen we voor u verzorgen.

 Ambtelijke werkzaamheden

Met ons kleinschalige team en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking.  Zo bent u ervan verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam wordt verricht. Voor al onze ambtelijke werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

Wanneer het nodig is, dan werken wij met een door ons zorgvuldig aantal gekozen collega gerechtsdeurwaarders. Op deze manier verrichten wij deze werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk.

Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso handelt ook onder de naam Dielen gerechtsdeurwaarders.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?