INCASSOBUREAU VLISSINGEN

Wilt u eenvoudig een incassobureau inschakelen in Vlissingen? Bent u op zoek naar een incassobureau met persoonlijk contact in de buurt van Vlissingen? Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso helpt u bij het innen van openstaande gelden.

Incassobureau nabij Vlissingen

Of het nu bij een consument of bij een bedrijf is, het innen van openstaande vorderingen kan voor veel bedrijven een uitdaging zijn.

Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso helpt u bij het innen van openstaande gelden. Een openstaande factuur of vordering moet immers wel worden betaald.

Incassobureau inschakelen

Het is vervelend wanneer uw betaling uitblijft en u meerdere malen moet vragen om uw geld. Dit is slecht voor uw liquiditeit en kan u bovendien ook onrust en frustratie geven.

Dit soort situaties vragen om actie, waarbij u kunt vertrouwen op een specialist.

Incasso specialist in Vlissingen

Roelands Gerechtsdeurwaarder en Incassobureau is al sinds 2011 uw partner voor incasso- en deurwaardersdiensten. U kunt bij ons terecht voor elke incasso-opdracht in Vlissingen en omgeving.

Met ons compacte team en korte lijnen staan wij snel tot uw beschikking. Daarbij bent u ervan verzekerd dat uw opdracht altijd correct en vakbekwaam wordt verricht. Bij al onze werkzaamheden streven wij ernaar dat uw relatie met uw klant behouden blijft. Zo kunt u op normale voet zaken blijven doen.

Ervaren gerechtsdeurwaarder in Vlissingen

Er zijn gevallen waarbij het inschakelen van een incassobureau onvoldoende is. Een vervolgstap is dan het overhandigen van uw zaak aan een gerechtsdeurwaarder.

Daarvoor hoeft u niet op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in Vlissingen, want deze werkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen. Zo blijft de vordering in handen van dezelfde partij en staat u altijd in contact met dezelfde contactpersonen. Wel zo handig.

Diensten Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 

Landelijk bevoegd

Inmiddels werken we al ruim tien jaar voor diverse bedrijven en organisaties in het zuidwesten van Nederland. Hiervoor hebben wij twee kantoren: in Halsteren en in Terneuzen. Wij kennen de regio in het zuidwesten van Nederland dan ook goed.

Door onze kleinschaligheid en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking. U bent verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam verricht wordt. Voor al onze werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?