OVER ONS

Bij Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso hebben we oog voor de menselijke maat, zonder daarbij het einddoel uit het oog te verliezen. We handelen klantgericht en oplossingsgericht, waarbij het belang van u op de eerste plaats staat.

Korte lijnen

Door onze kleinschaligheid en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking. U bent verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam wordt verricht.

Uw zaken worden behandeld door een hecht team van ervaren gerechtsdeurwaarders en incassomedewerkers.

Wij streven ernaar dat uw relatie met uw klant behouden blijft, zodat u vervolgens op normale voet zaken kunt blijven doen.

Alle werkzaamheden onder één dak

U vindt bij ons alle incassodiensten en ambtelijke werkzaamheden onder één dak. Vanaf de eerste aanmaning tot en met gerechtelijke procedures en beslaglegging. Wij werken onder andere voor het mkb (van grote tot kleinere bedrijven), VvE’s, collega gerechtsdeurwaarders en incassobureaus.

Ons kantoor is gevestigd in Halsteren, vlakbij Bergen op Zoom. In 2021 heeft Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso Dielen gerechtsdeurwaarders in Terneuzen overgenomen. Met deze samenvoeging kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Vooral in het zuidwesten van Nederland

We werken voor tientallen opdrachtgevers in het zuidwesten van Nederland, in de driehoek West-Brabant, Zeeland tot en met Goeree-Overflakkee. Voor al onze werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

Als gerechtsdeurwaarder staan wij onder voortdurend toezicht van het Bureau Financieel Toezicht van het Ministerie van Justitie. Dit bureau houdt onder meer toezicht op de veiligstelling van voor u ontvangen gelden. Deze waarborgen zijn voor u van belang en vindt u doorgaans niet automatisch bij de algemene aanbieders van incassowerkzaamheden.

Koen Roelands

Koen Roelands

Oprichter en sinds 2011 gerechtsdeurwaarder

Hans Dielen

Hans Dielen

Kandidaat gerechtsdeurwaarder

Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso handelt ook onder de naam Dielen gerechtsdeurwaarders.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?