DEURWAARDER VOOR MAKELAARS

In deze dynamische tijden wordt veel van u als makelaar gevraagd. Dit vraagt om een volledige focus, waarbij u misschien minder aandacht aan uw debiteuren- en incassobeleid kunt gegeven. Dit geeft u waarschijnlijk een onrustig gevoel en kan u bovendien veel geld kosten. Onnodig wanneer u ervoor kiest om dit uit te besteden.

Debiteurenbeheer voor makelaars

Laat u uw debiteuren- en incassobeleid door ons verzorgen? Dan bespaart u tijd en krijgt u financiële rust. U houdt zich bezig met uw werkzaamheden als makelaar, waarbij u geen omkijken heeft naar uw debiteurenbeheer en eventuele incasso’s. Die laat u door ons verzorgen.

Incassospecialist voor uw debiteuren

Bij Roelands gerechtsdeurwaarders en incasso werken we op een persoonlijke manier. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten als incassospecialist en gerechtsdeurwaarder voor makelaars.

Daarnaast adviseren we u bij overeenkomsten, contracten en het vastleggen van de benodigde gegevens die nodig zijn om eventueel in een geschil met een klant te kunnen gebruiken.

Landelijk bevoegd

Inmiddels werken we al ruim tien jaar voor diverse bedrijven en organisaties in het zuidwesten van Nederland. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking en bent u verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam wordt verricht. Voor al onze werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

Hier leest u meer over onze werkwijze

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?