DEURWAARDER VOOR  SPORTVERENGING

In deze dynamische tijd wordt veel van sportverengingen gevraagd. Dit vraagt om veel tijd en energie, ook bij het beheren van debiteuren en het innen van abonnementsgelden. Misschien heeft u hier niet altijd tijd voor of weet u niet welke rechten en eisen u heeft bij incasso van contributies. Dit kan u veel geld kosten en geeft u waarschijnlijk een onrustig gevoel. Onnodig wanneer u ervoor kiest om dit uit te besteden.

Debiteurenbeheer voor sportverenging

Wanneer u uw debiteuren- en incassobeleid door ons laat verzorgen, dan bespaart u tijd en krijgt u financiële rust. U houdt zich bezig met uw geliefde verenging, waarbij u verder geen omkijken heeft naar uw debiteurenbeheer. Die verzorgen wij voor uw club.

Incassospecialist voor uw debiteuren

Bij Roelands gerechtsdeurwaarders en incasso werken we op een persoonlijke manier. Hier vindt u een overzicht van onze diensten als incassospecialist en gerechtsdeurwaarder voor verenigingen:

Landelijk bevoegd

Inmiddels werken we al ruim tien jaar voor diverse bedrijven en organisaties in het zuidwesten van Nederland. Door onze kleinschaligheid en korte lijnen staan wij altijd snel en direct tot uw beschikking en bent u verzekerd dat uw opdracht altijd snel, correct en vakbekwaam wordt verricht. Voor al onze werkzaamheden zijn we landelijk bevoegd.

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?